Viesparilor Street , nr. 19, 2nd floor, 2nd district, Bucharest, Romania +4 021 312 62 10 +4 031 405 02 75 office@cnrr.ro National Romanian Council for Refugees

Servicii medicale gratuite pentru femei refugiate (proiect ANAIS)

Asociația ANAIS cu sprijinul CNRR implementează proiectul

"Facilitarea accesului femeilor refugiate şi solicitante de azil la informare și servicii medicale specializate privind prevenirea si depistarea precoce a cancerului mamar și cervical”

Obiectivul proiectului este de a facilita accesul a 20 de femei refugiate și solicitante de azil cu reședința în București-Ilfov la investigații privind depistarea precoce a cancerului mamar și cervical și la informații avizate despre aceste diagnostice.

Până în luna octombrie vom organiza 4 sesiuni de informare cu privire la sănătatea femeilor cu accent pe cancerul mamar și cervical. Sesiunile de informare sunt susținute de specialiști (medic generalist și moașă) cu asigurarea traducerii.

În completarea sesiunilor de informare facilităm accesul participantelor la investigații de screening privind depistarea precoce a cancerului mamar și cervical (exemplu: ecografie bilaterală sâni, mamografie, test Babeş-Papanicolau).

Pentru mai multe informații ne puteți contacta prin una dintre mijloacele de mai jos:
 
Telefon: 0736380879
Email: contact@asociatia-anais.ro
facebook_page_plugin