Strada Viesparilor, nr. 19, etaj 2,  sector 2, București, România +4 021 312 62 10 +4 031 405 02 75 office@cnrr.ro Inscrie-te la newsletter-ul CNRR!

Donează 3,5 % din impozitul pe venit!

Ajută prin redirecţionarea a 3,5% din impozitul pe venit către refugiații din România

Atunci când acasă nu mai este un loc sigur, un drum lung către necunoscut devine cea mai bună variantă. Peste 79,5 milioane de persoane din toată lumea au fost strămutate forțat din cauza persecuțiilor, conflictelor, violențelor sau încălcărilor drepturilor omului. Mai multe de 6000 de persoane au cerut protecţia statului român doar în 2020. Alte câteva mii trăiesc în România, confruntându-se zi de zi cu bariere lingvistice, traiul într-un mediu total străin și nesiguranța zilei de mâine. 

Consilul Național Român pentru Refugiați asistă persoanele aflate în nevoie, atât în procesul de obținere a statutului de refugiat, cât și în procedeul anevoios de integrare. 

Fiecare refugiat are dreptul la o viață mai bună. Şi tu poţi ajuta. Donează 3,5 % din impozitul pe venit! 

Cine poate dona? 

Dacă realizezi venituri salariale, din pensii, din drepturi de proprietate intelectuală, sau din alte tipuri de activităţi independente, poţi să alegi să redirecţionezi 3.5% din impozitul pe care în mod normal l-ai plăti statului către o entitate non-profit. În cazul în care nu donezi cei 2%, aceşti bani rămân statului român. Pe tine nu te costă nimic în plus, însă pentru noi orice contribuţie este importantă. 

Cum donez? 

Pasul 1. Completează Formularul 230 cu datele tale.  

Pasul 2. Semnează electronic documentul sau printează-l și semnează-l fizic. 

Pasul 3. Depune formularul completat și tipărit la Administratia Financiara la care eşti arondat. Verifică aici. Formularele pot fi trimise prin poștă, cu confirmare de primire, sau depuse personal.

Sau… Dacă este mai ușor pentru tine, trimite-ne documentul completat, semnat și scanat pe adresa de mail cojocaru@cnrr.ro și îl depunem noi pentru tine. 

Important: termenul limită pentru depunerea Formularului 230 este de 25 mai 2021 pentru veniturile realizate în 2020. 

Dacă crezi în misiunea noastră și ai nevoie de mai multe detalii cu privire la ajutorul prin redirecționarea de 3,5%, scrie-ne la cojocaru@cnrr.ro sau hai să discutăm pe larg la +4 021 312 62 10 .

facebook_page_plugin